Hele formiddagen strålede solen, men midt på eftermiddagen trak mørke skyer indover. Himlens sluser åbnede sig og regnen stod ned, og det begyndte også at tordne.

Nu er det jo ikke vejret der kan være dårligt, kun påklædningen, så regntøj og paraplyer blev fundet frem og medtaget af deltagerne. Det regnede stadig da de første fremmødte smed snøren i vandet og den første ørred blev da også fanget mens det regnede, men pludseligt forsvandt skyerne og solen brændte atter igennem og det blev rigtig varmt. Måske var det derfor at fiskene derefter blev lidt dovne, men de var der, blev der pointeret af flere.

Det blev således atter en herlig aften for de ca. 30 store og små som deltog i foreningens årlige familieaften ved den smukke sø i en herlig natur i Gamst, hvor jagtforeningens familier, børn, børnebørn og venner kunne nyde en rigtig dejlig aften med fiskeri, grillpølser og hyggelige timer.

Ved 19.30-tiden kaldte duften af lækre hjemmelavede grillpølser fra CS Pølsemageri de sultne deltagere op til den store grill hos familien Jessen, som også havde arrangeret siddepladser til deltagerne, både ude og inde!

Fra Askov/Malt Jagtforening skal lyde en meget stor tak til Preben Jessen og familien som gør denne herlige aften mulig. Vi glæder os allerede til næste år 😊.

Liv Friis Petersen med en flot ørred

Så er der kø ved grillen

Der var dækket både ude og inde

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.