Traditionen tro afholdt Askov/Malt Jagtforening atter bukkekaffe på Estrup for alle interesserede riffeljægere da årets bukkejagt gik ind den 16. maj. Efter våde morgen var det herligt at komme ind i jagtlokalerne med den varme brændeovn. Der blev hygget, snakket jagt og fortalt om morgenens mange oplevelser, mens friskbrygget kaffe og nybagte rundstykker fra Konditor Bageren i Vejen tillige med div. tilbehør, og måske en lille skarp gled ned. 

Vejrmæssigt blev det en våd og lidt klam premieremorgen her på egnen. Men trods det dårlige vejr var ca. 30 jægere mødt frem til årets Bukkekaffe.

En flot og velskudt seksender lå på paraden da der blev blæst jagtsignaler. Det var Esben Kjær som havde skudt den i nærheden af Brørup. Han havde i øvrigt haft sin datter med på jagten denne morgen. Flere af de øvrige jægere havde dog set bukke, men enten kunne eller ville ikke skyde. Sidst på formiddagen var der atter tomt i jagtlokalerne – de fleste af jægerne tog antageligt hjem for at få et par timer på øjet - andre for at gå på arbejde nogle timer inden de atter ville ud på aftenjagten. 

Der blæses for vildtet
Esben Kjær havde nedlagt morgenens flotte buk

 

Parade

 

Så er der Bukkekaffe
Der er et stort ønske om at morgenbordet også omfatter nutella

Fotos af Finn Østergaard

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.