Over to aftner var der spænding om resultaterne inden Askov/Malt Jagtforening kunne kåre årets mestre med luftgeværer på den lille løbende hjort samt på fast mål.

Der var god tilslutning og tæt kamp blandt de mange skytter da Askov/Malt Jagtforening over to aftner afviklede årets vinterarrangement. Her blev der skudt med foreningens luftgeværer mod både fast mål og den lille løbende hjort på mini-hjortebanen. Her skydes der til en lille bevægelig hjorteskive på en afstand af ca. 10 meter. Skytten har kun ca. 5 sekunder til at tage sigte og afgive sit skud. Foreningens buejægerudvalg havde desuden arrangeret mulighed for at man kunne prøve at skyde med bue og pil i samarbejde med Sydjysk Buejægerlaug og en Laserskydebiograf fra Danmarks Jægerforbund var der også mulighed for at prøve kræfter med.

Der blev konkurreret bravt med luftriflerne, ikke mindst på minihjortebanen, idet denne skydning tæller med ved ”Årets skytte”, men giver også god træning til løbende vildt. Mesterklassen levede helt op til sit navn idet der måtte flere omskydninger til for at finde vinderen af sølv og bronzemedaljerne, men også på banen med fast mål var der stor konkurrence.

Dette vinterarrangement imødeses altid med glæde af rigtig mange af foreningens medlemmer. Her konkurrerer AMJ-medlemmer samt familiernes børn og unge om både medaljer og ære, men der er også god tid til hygge over kaffe og kage samt snakke jagt, hunde og våben i tømremester Ole Lautrups lokaler i Vejen, som bliver omdannet til skydecenter i disse dage.

I mesterklassen på hjortebanen skød Bjarne Feddersen sig helt i top med maksimum 30 point af 30 mulige og hjemtog guldmedaljen. Det blev i øvrigt hans skydemedalje nummer 100! Jakob Christensen skød sølv og Ole Lautrup bronze efter omskydning. Begge med 29 point.

I seniorklassen skød Hans Gejl Pedersen guld med 27 point. Knud Christoffersen sølv med 24 point og Jørgen Ladegaard bronze med 23 point.

På banen med fast mål skød Bjarne Feddersen guld med 71 point af 72 mulige. Bjarne Pedersen skød sølv med 70 point og Jakob Christensen skød bronze med 69 point.

På fast mål hos de yngste skytter op til 10 år skød Gustav Thorsen guld med 61 point og William Thorsen sølv med 59 point.

I klassen 11-14 år skød Emil Lautrup guld med 71 point. Jonas Altofte skød sølv, ligeledes med 71 point og Marcus Beattie bronze med 70 point.

 


Det er måske kommende buejægere som Rasmus Pedersen
underviser inden sigtet blev rettet mod vildsvinet eller ræven.

Søren Thorsen tester skydebiografen.
   

Dyb koncentration hos Bjarne Feddersen, den
kommende mester på hjortebanen.

Bjarne Pedersen skyder.
   
De yngste vindere. Gustav Thorsen (tv) og William Thorsen.  
Fra 10 til 14 år. Emil Lautrup (tv) og Phillip Beattie.
   

Årets mestre. Fra venstre Knud Christoffersen, Bjarne Feddersen, Bjarne Pedersen,
Ole Lautrup, Hans Gejl Pedersen. Siddende Jakob Christensen. 
 
Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.