Lørdag, 19. marts 2022

Så fik vi efter 2 års vente tid afholdt vores traditionelle minihjorte skydning. Denne tradition løber over 2 aftner og der var go tilslutning selv om Corona stadig var aktiv. Så hermed resultatet af skydningen efter nogle spændene finale skydninger hvor formanden måtte kæmpe hårdt for at komme på podiet. På fast mål så det længe ud til at Dennis S. skulle løbe med sejren men så kom Hr. Stampe på banen og de måtte i om skydning hvor han løb med sejren. I seniorrækken løb Tom H. med sejren.

 

Til næste år må vi lige kæmpe lidt mere for at der kommer nogle flere juniorer med så vi kan få fyldt sejers skamlen men stort tillykke til Jacob Fredslund med første pladsen og de 72 point.

 

Fast mål Børn

Jacob Fredslund Guld med 72 point (7år)

 

Fast mål voksne

Frank Stampe Guld 72 point

Dennis Sørensen Sølv 72 point

Lars Wagner Bronze 71 point

 

Mini hjort

Ole Lautrup Guld 29 point

Frank Stampe Sølv 29 point

Dan Stampe Bronze 28 point

 

Minihjort senior

Tom Hansen Guld 28 point

Jørn Ladegaard Sølv 28 point

Jan Lyngsøe Bronze 27 point

 

Søndag, 12. juli 2020

Ligesom alt andet foreningsliv, som længe har været lukket helt ned, havde Corona truet den årlige familieaften med fiskeri, grill og hygge med aflysning. Derfor var der kun omkring tyve større og mindre deltagere da mulighed for alligevel at gennemføre kom med kort varsel, men deltagerne oplevede mange store, flotte og bidelystne ørreder samt karper i den idylliske sø i Gamst, hvor også sulten blev stillet ved grillen.

Søndag, 12. juli 2020

På grund af Corona nedlukningen var det uden de normale træningsmuligheder at AMJ’s Pokalskydning i år blev afholdt på Skodborg Flugtskydningsbane i Skudstrup. Denne pokalskydning er udelukkende for AMJ-medlemmer. Det var en herlig sommeraften med kamp om pokaler, medaljer og ære samt masser af tid til jægersnak og hygge.

Fredag, 8. maj 2020

Lige inden Corona lukkede alt ned, fik vi atter i år afholdt pølsekursus, fortæller Lars Wagner. Der var seksten tilmeldte og vi gik frisk i krig med rundstykker og en lille kort briefing fra Dennis S., som sammen med Lars A. styrede slagets gang. Der blev indmeldt hvor mange kg. pølser man ønskede at købe med hjem og her tømte vi lige lageret. Derfor måtte vi lige ændre lidt på ønskelisten så alle kunne få pølser med hjem.

Torsdag, 23. april 2020

Skydebanen er åben fra mandag d. 27/4, samt 4/5 og 11/5 kl. 15 ved tilmelding. Det er vigtig at ingen møder op på skydebanen uden man har tilmeldt sig og fået en bekræftelse på at tilmeldingen er godkendt.

Man kan tilmelde sig på https://booking.askovmalt-jagt.dk

Det er selvfølgelig ikke muligt for os, at afholde skydninger som førhen, hvor der har været lige så stort fokus på det sociale som på skydningen. SÅ LÆS ALLE FORHOLDSREGLERNE GRUNDIGT.

Onsdag, 25. marts 2020

Askov/Malt Jagtforening følger naturligvis myndighedernes anbefalinger for afholdelse af aktiviteter og arrangementer.

Derfor aflyses alle vore aktiviteter i foreningen indtil videre.

Vi følger naturligvis situationen løbende og vender tilbage når der atter er tid til opstart af de forskellige aktiviteter.

Pas godt på hinanden derude. Husk at stå sammen – på afstand.

Søndag, 23. februar 2020

Der var god tilslutning og kamp om medaljerne, da AMJ, over to aftner, afviklede årets vinterarrangement med skydning til både fast mål og minihjortebanen. I flere af klasserne krævede det således omskydninger for at finde medaljevinderne.

Søndag, 2. februar 2020

80 af foreningens 400 medlemmer deltog i årets generalforsamling på Hotel Skibelund Krat.

Tirsdag, 17. september 2019

Da Jægerråd Vejen afholdt årets kommunemesterskab i jagtfeltskydning på riffelbanen i Gesten var der 28 deltagere fra 4 jagtforeninger fra Vejen Kommune som deltog i mesterskabet, hvor de fire bedste skytter fra hver forening tæller i holdskydningen. Desuden kåres de tre bedste skytter individuelt.

Vi bruger cookies på denne hjemmeside, for at kunne levere den bedst mulige oplevelse.